Cenny projektowania wnętrz Projektowanie online Projekty wnętrz Kontakt projektant wnętrz

Opinie o projektach ArteHAUS - OPINIE | OCENY | KOMENTARZE - od Klientów

Komentarze z Allegro oraz otrzymane e-maile od naszych Klientów:























































































justynaidamian (19) ( Kupujący ) Pozytywny czw 21 mar 2015 17:25:38
Pełen profesjonalizm!!! Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam bo z projektu jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam

 

piekar_20 (826) ( Kupujący ) Pozytywny nie 03 mar 2015 09:42:30
Polecam Serdecznie!! robiliśmy projekt łazienki i salonu i jestesmy bardzo zadowoleni z pomysłów i szybkiej realizacji :) Pozdrawiam i dziekuje

 

Lucjusz_mm (100) ( Kupujący ) Pozytywny czw 22 lis 2015 00:49:35
Co prawda jeszcze nie skończyliśmy projektu, bo wiadoma sprawa że są ciągle poprawki, ale już teraz mogę wystawić komentarz. Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Bardzo ciekawe propozycje projektowe.Dobry kontakt.POLECAM!!!

 

akina (329) ( Kupujący ) Pozytywny pią 26 paź 2015 07:03:25
fantastyczne projekty-wiele wersji , dla mnie rewelacja, jestem bardzo zadowolony

 

MONAbutik (5) ( Kupujący ) Pozytywny pią 12 paź 2014 12:42:13
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Projekt jest super, uwzględnia wszystko co chciałam ;) jestem zadowolona ze współpracy!!! Tylko z takimi ludźmi chciałoby się pracować! Polecam w 100% ;)

 

NiuniaM78 (247) ( Kupujący ) Pozytywny śro 10 paź 2014 11:04:20
Polecam!Fachowe porady, szybko zrealizowany projekt!

 

magce (20) ( Kupujący ) Pozytywny wto 21 sie 2015 09:03:51
Swietny kontakt z projektantem! Ciekawe rozwiązania i pomysły. Kilka projektów do wyboru. Poprawki nanoszone błyskawicznie. Bardzo polecam!

 

thymewi (51) ( Kupujący ) Pozytywny czw 06 wrz 2014 20:23:20
Projekt elewacji spełnił moje oczekiwania. Kilka wersji oraz poprawki na życzenie. POLECAM!

 

kateD_2005 (690) ( Kupujący ) Pozytywny sob 18 sie 2014 10:12:09 Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Projektant bardzo wyrozumiały i przyjmował wszystkie moje zmiany bardzo cierpliwie i szybko. Raz dwa i projekty były gotowe. Dziękuję!!!!

 

Cooshtee (2031) ( Kupujący ) Pozytywny pią 03 sie 2012 16:36:38
Świetna współpraca, projekt spełnił moje oczekiwania ! Polecam !

 

palinka77 (105) ( Kupujący ) Pozytywny pon 28 maj 2013 23:30:33
100 % pozytyw, gorąco polecam, pełen profesjonalizm, super projekty i co najważniejsze bardzo szybki termin realizacji, zapraszam do skorzystania rewelacyjne projekty :)

 

emilian100 (332) ( Kupujący ) Pozytywny wto 15 maj 2013 12:41:57
projekt bardzo ciekawy, wykonany szybko, poprawki natychmiastowe. łazienka będzie na pewno super. POLECAM!!!

 

olgasmolinska (183) ( Kupujący ) Pozytywny czw 12 kwi 2012 10:02:37
Polecam. Prace wykonane z nalezyta starannością, ciekawe pomysły, nowoczesne aranzacje. Polecam

 

Adzioch (154) ( Kupujący ) Pozytywny wto 03 kwi 2015 09:46:58
Polecam sprzedającego. Szybka reakcja, duża cierpliowść, miły kontakt. Ciekawy projekt:-)

 

375pm (194) ( Kupujący ) Pozytywny czw 22 mar 2015 19:22:48
Jak najbardziej polecam, sprzedawca otwarty na sugestie, oby takich więcej na allegro! stworzyliśmy 2 udane projekty!

 

paass (106) ( Kupujący ) Pozytywny śro 21 mar 2015 19:25:01
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Projekt kuchni powstał szybko i taki jak chciałam. Bardzo dobry kontakt mailowy. Szczerze polecam!!!

 

Karolina_k_an (507) ( Kupujący ) Pozytywny pon 05 mar 2014 13:22:23
Pokaż Świetny kontakt, expresowy projekt, wszystko na najwyzszym poziomie, projekt super, jestem bardzo zadowolona i śmiało polecam innym:)!

 


 

 

Opinie dotyczące projektów ArteHAUS. Allegro. Co sądzicie o ArteHAUS - oceny i komentarze.